Previous channel has been banned!!!
Join us on Telegram Channel!
PencuriMovie Channel
Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu | subscene.pw for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: PencuriMovie
Watch this tutorial on how to download.
Subtitle : Malay, English, Indonesia, Mandarin, Thai
Subtitles only available through Download!
Favorite Comments (20)
10
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Special Force Anarchy (2023)

Mengikuti perjalanan Iman (Puteri Aishah), seorang pegawai polis muda, bersemangat tinggi, dari sebuah negara fiksyen, Tenggara.

Tanpa diduga, siasatan yang dilakukan terhadap satu rompakan bank terancang, bukan sahaja telah mempertemukannya dengan kumpulan bawah tanah berbahaya, tetapi juga telah membuka sebuah rahsia besar yang mampu mengubah segalanya!

Sebagai seorang pegawai polis cemerlang yang serba boleh, Iman direkrut untuk menyertai satu pasukan anti-rasuah elit khas yang diketuai oleh bapanya sendiri, Komander Qabil (Hasnul Rahmat).

Ditubuhkan khas untuk menyelesaikan kes jenayah paling berbahaya, penyertaan Iman telah membantu pasukan itu membongkar rancangan rompakan di Bank Tenggara oleh geng penjenayah ganas yang dikenali sebagai Azazel. Kumpulan pengganas ini diketuai oleh seorang lelaki bernama Umar (Dato’ M. Nasir).

Di tengah konflik persengketaan itu, Iman terperangkap dengan kebuntuan apabila berdepan dengan sebuah pendedahan mengejutkan. Iman kini dipaksa untuk membuat pilihan yang mustahil.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 Comments

Hanafi Abdinnur

at 10:05 pm

Mana episode 4nya admin

Hanafi Abdinnur

at 9:40 pm

Mana episode 4

sofy

at 11:28 am

bila nk upadate ep 4 . crita ni hari ap ad ea ?

    Mastar Ji

    at 12:12 pm

    EP4 BELUM RELEASE,EPISODE BARU RELEASE SETIAP HARI SABTU WAKTU PETANG 🙂

Hanafi Abdinnur

at 5:26 pm

Episode 3 please

Jan

at 8:38 pm

Master . Please Upload Movie SERATUS & SIKU 12 LANGKAH DERHAKA🙏🙏🙏

Hanafi Abdinnur

at 6:54 pm

Salam boss episode 2 mlm ni ke esok

Bad

at 4:39 pm

Boss, boleh request dekat sini mechamato tak.. masukkan la walaupun cite kartun tontonan dewasa pun boleh tengok jugak cuma sesetengah yang tak layan cite kartun yang macam budak2 tapi teladan dan pengisian yang di tujukan juga pada org dewasa

    Mastar Ji

    at 5:37 pm

    Kalau Mechamato Movie Memang Takde Lagi,Masih Tayang Kat Pwagam,Kalau Siries,Dah Ade Season 1 Dan 2 🙂

Mr Bean

at 10:35 pm

Lol episod 7 ???

ArtSlayer

at 3:58 pm

Request siri Project High Council boss

Eddy_2004

at 3:47 pm

Salam bang, citer astro series tajuk ” projek high council” ada tak?

ZA

at 3:33 pm

Boleh upload filem Woohoo 2010 berserta subtitle? Ada di astro on demand

Admingempak

at 2:54 pm

Min nak request film rempit-2

Zul

at 2:29 pm

Min …cerita drama Astro projek high council

Paan

at 12:14 pm

Request Tv Siri The Last Of Us Hbo Go

    Mastar Ji

    at 12:20 pm

    Takde Size Kacil Lagi,Kalau Nak Yang Size 8GB Ok Je Nak Upload hehe